Klassiskrengøring

Referencer

“Jeg kender og har brugt Erik til forskellige opgaver indenfor rengøring.
Jeg har altid været tilfreds og servicen er i top og firmaet er stabilt og pålideligt”.

Gert Andersen
Ejendomsmægler

 

 

“Vores samarbejde med Erik Johnsen, Klassisk Rengøring, startede i 2014, og vi har gennem hele perioden været særdeles tilfredse.
De medarbejdere, som vi har været i kontakt med fra Klassisk Rengøring har alle været meget pligtopfyldende og stabile.
De har opfyldt alle aftaler og gjort godt og grundigt rent, så det har været en fornøjelse at komme til klinikken efter Klassisk Rengøring har været der.
Klassisk Rengøring har stået for hovedrengøring af Tandlægeklinikken med meget tilfredsstillende resultat. Vi giver Klassisk Rengøring vores bedste anbefalinger.”

Amir Baghagh
Tandlægecentret Denteam Faaborg, oktober 2014

 

 

“Svendborg Tand og Implantat Center benytter Erik Dan Johnsen og hans rengøringsfirma “Klassisk Rengøring”. Erik har med sit firma sat standarden for rengøring meget højt. udførelsen og “follow up” fungerer upåklageligt og til tiden. Vi er på klinikken rigtig glade for samarbejdet med “Klassisk Rengøring” og kan varmt anbefale Erik og hans firma.”

Thomas Nøhr
Tandlæge og klinikejer, Svendborg Tand- og Implantat Center, december 2014

 

 

”Vi har anvendt Klassisk Rengøring ApS til den daglige rengøring, samt vinduespudsning og polish arbejde på vores skole siden primo 2015. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet og den gode kommunikation vi oplever med både Erik Johnsen samt med de faste medarbejdere, der kommer her på skolen. Vi oplever stor stabilitet, fleksibilitet og lydhørhed i forhold til vores ønsker og selve rengøringsstandarden er vi meget tilfredse med. Vi anbefaler Klassisk Rengøring ApS til fulde!”

Morten Stok, teknisk serviceleder
Idrætefterskolen Ulbølle, juni 2017